Zur Kurzanzeige

Effects of fungicide Trifloxystrobin at the quality and the conservability of stone fruits and quince

dc.contributor.advisorΝάνος, Γεώργιος Δ.el
dc.creatorΚουσουμπέση, Θεανώ-Όλγα Π.el
dc.date.accessioned2020-08-10T08:49:47Z
dc.date.available2020-08-10T08:49:47Z
dc.date.issued2019
dc.identifier.other21240
dc.identifier.urihttp://hdl.handle.net/11615/53511
dc.language.isoelen
dc.rightsAttribution-NonCommercial-NoDerivatives 4.0 Internationalen
dc.rights.urihttp://creativecommons.org/licenses/by-nc-nd/4.0/en
dc.subject.otherΠυρηνόκαρπα -- Συντήρησηel
dc.subject.otherΚυδώνια -- Συντήρησηel
dc.subject.otherΦρούτα, Επίδραση των μυκητοκτόνων σταel
dc.titleΕπίδραση του μυκητοκτόνου Trifloxystrobin στην ποιότητα και συντηρησιμότητα καρπού πυρηνόκαρπων και κυδωνιάςel
dc.titleEffects of fungicide Trifloxystrobin at the quality and the conservability of stone fruits and quinceen
dc.typebachelorThesisen
heal.recordProviderΠανεπιστήμιο Θεσσαλίας - Βιβλιοθήκη και Κέντρο Πληροφόρησηςel
heal.academicPublisherΠανεπιστήμιο Θεσσαλίας. Σχολή Γεωπονικών Επιστημών. Τμήμα Γεωπονίας Φυτικής Παραγωγής και Αγροτικού Περιβάλλοντος.el
heal.academicPublisherIDuthen
heal.fullTextAvailabilityTRUEen
dc.rights.accessRightsfreeen
dc.contributor.committeeMemberΤσιρόπουλος, Νικόλαος Γ.el
dc.contributor.committeeMemberΒέλλιος, Ευάγγελοςel


Dateien zu dieser Ressource

Thumbnail

Das Dokument erscheint in:

Zur Kurzanzeige

Attribution-NonCommercial-NoDerivatives 4.0 International
Solange nicht anders angezeigt, wird die Lizenz wie folgt beschrieben: Attribution-NonCommercial-NoDerivatives 4.0 International