Εμφάνιση απλής εγγραφής

Innovation & nutrition: adapting to the new consumer preferences in nutrition

dc.contributor.advisorDuquenne, Marie-Noelleen
dc.creatorΚισσούδης, Μιχαήλ Κων.el
dc.date.accessioned2020-08-10T08:49:35Z
dc.date.available2020-08-10T08:49:35Z
dc.date.issued2020
dc.identifier.other21198
dc.identifier.urihttp://hdl.handle.net/11615/53474
dc.identifier.urihttp://dx.doi.org/10.26253/heal.uth.9436
dc.language.isoelen
dc.rightsAttribution-NonCommercial-NoDerivatives 4.0 Internationalen
dc.rights.urihttp://creativecommons.org/licenses/by-nc-nd/4.0/en
dc.subject.otherΔιατροφικές συνήθειεςel
dc.subject.otherΚατανάλωση τροφίμωνel
dc.subject.otherΔιατροφή -- Έρευναel
dc.titleΚαινοτομία & διατροφή: προσαρμογή στις νέες καταναλωτικές προτιμήσεις στη διατροφήel
dc.titleInnovation & nutrition: adapting to the new consumer preferences in nutritionen
dc.typemasterThesisen
heal.recordProviderΠανεπιστήμιο Θεσσαλίας - Βιβλιοθήκη και Κέντρο Πληροφόρησηςel
heal.academicPublisherΠανεπιστήμιο Θεσσαλίας. Πολυτεχνική Σχολή. Τμήμα Μηχανικών Χωροταξίας, Πολεοδομίας & Περιφερειακής Ανάπτυξης.el
heal.academicPublisherΠανεπιστήμιο Θεσσαλίας. Πολυτεχνική Σχολή. Τμήμα Μηχανολόγων Μηχανικών.el
heal.academicPublisherΠανεπιστήμιο Θεσσαλίας. Σχολή Οικονομικών και Διοικητικών Επιστημών. Τμήμα Οικονομικών Επιστημών.el
heal.academicPublisherIDuthen
heal.fullTextAvailabilityTRUEen
dc.rights.accessRightsfreeen


Αρχεία σε αυτό το τεκμήριο

Thumbnail

Αυτό το τεκμήριο εμφανίζεται στις ακόλουθες συλλογές

Εμφάνιση απλής εγγραφής

Attribution-NonCommercial-NoDerivatives 4.0 International
Attribution-NonCommercial-NoDerivatives 4.0 International