Afficher la notice abrégée

dc.contributor.advisorΒαφείδης, Δημήτριοςel
dc.creatorΚαρανίκας, Αθανάσιοςel
dc.date.accessioned2020-08-10T07:53:24Z
dc.date.available2020-08-10T07:53:24Z
dc.date.issued2019
dc.identifier.other20695
dc.identifier.urihttp://hdl.handle.net/11615/53371
dc.language.isoelen
dc.rightsAttribution-NonCommercial-NoDerivatives 4.0 Internationalen
dc.rights.urihttp://creativecommons.org/licenses/by-nc-nd/4.0/en
dc.subject.otherΤεχνολογία τροφίμωνel
dc.subject.otherΨάριαel
dc.titleΒιοδραστικές ουσίες στους θαλάσσιους οργανισμούς με εφαρμογές στην τεχνολογία τροφίμων el
dc.typebachelorThesisen
heal.recordProviderΠανεπιστήμιο Θεσσαλίας - Βιβλιοθήκη και Κέντρο Πληροφόρησηςel
heal.academicPublisherΠανεπιστήμιο Θεσσαλίας. Σχολή Γεωπονικών Επιστημών. Τμήμα Γεωπονίας Ιχθυολογίας και Υδάτινου Περιβάλλοντος.el
heal.academicPublisherIDuthen
heal.fullTextAvailabilitytrueen
dc.rights.accessRightsfreeen
dc.contributor.committeeMemberΜποζιάρης, Ιωάννηςel
dc.contributor.committeeMemberΓκάφας, Γεώργιοςel


Fichier(s) constituant ce document

Thumbnail

Ce document figure dans la(les) collection(s) suivante(s)

Afficher la notice abrégée

Attribution-NonCommercial-NoDerivatives 4.0 International
Excepté là où spécifié autrement, la license de ce document est décrite en tant que Attribution-NonCommercial-NoDerivatives 4.0 International