Zur Kurzanzeige

dc.contributor.advisorΒαφείδης, Δημήτριοςel
dc.creatorΚαρανίκας, Αθανάσιοςel
dc.date.accessioned2020-08-10T07:53:24Z
dc.date.available2020-08-10T07:53:24Z
dc.date.issued2019
dc.identifier.other20695
dc.identifier.urihttp://hdl.handle.net/11615/53371
dc.language.isoelen
dc.rightsAttribution-NonCommercial-NoDerivatives 4.0 Internationalen
dc.rights.urihttp://creativecommons.org/licenses/by-nc-nd/4.0/en
dc.subject.otherΤεχνολογία τροφίμωνel
dc.subject.otherΨάριαel
dc.titleΒιοδραστικές ουσίες στους θαλάσσιους οργανισμούς με εφαρμογές στην τεχνολογία τροφίμων el
dc.typebachelorThesisen
heal.recordProviderΠανεπιστήμιο Θεσσαλίας - Βιβλιοθήκη και Κέντρο Πληροφόρησηςel
heal.academicPublisherΠανεπιστήμιο Θεσσαλίας. Σχολή Γεωπονικών Επιστημών. Τμήμα Γεωπονίας Ιχθυολογίας και Υδάτινου Περιβάλλοντος.el
heal.academicPublisherIDuthen
heal.fullTextAvailabilitytrueen
dc.rights.accessRightsfreeen
dc.contributor.committeeMemberΜποζιάρης, Ιωάννηςel
dc.contributor.committeeMemberΓκάφας, Γεώργιοςel


Dateien zu dieser Ressource

Thumbnail

Das Dokument erscheint in:

Zur Kurzanzeige

Attribution-NonCommercial-NoDerivatives 4.0 International
Solange nicht anders angezeigt, wird die Lizenz wie folgt beschrieben: Attribution-NonCommercial-NoDerivatives 4.0 International