Mostra i principali dati dell'item

dc.contributor.advisorΠετούμενου, Δέσποινα Γ.el
dc.creatorΠατρής, Βασίλειος-Εμμανουήλ Δ.el
dc.date.accessioned2020-07-14T17:36:39Z
dc.date.available2020-07-14T17:36:39Z
dc.date.issued2020
dc.identifier.other21044
dc.identifier.urihttp://hdl.handle.net/11615/53210
dc.identifier.urihttp://dx.doi.org/10.26253/heal.uth.9172
dc.language.isoelen
dc.rightsAttribution-NonCommercial-NoDerivatives 4.0 Internationalen
dc.rights.urihttp://creativecommons.org/licenses/by-nc-nd/4.0/en
dc.subject.otherΔιατριβέςel
dc.subject.otherΑμπελουργίαel
dc.subject.otherΑμπέλιαel
dc.titleΑξιολόγηση διαφόρων διαφυλλικών ψεκασμών με σκοπό τη βελτίωση των ποιοτικών χαρακτηριστικών της επιτραπέζιας ποικιλίας αμπέλου Crimson seedless (Vitis vinifera L.)el
dc.typemasterThesisen
heal.recordProviderΠανεπιστήμιο Θεσσαλίας - Βιβλιοθήκη και Κέντρο Πληροφόρησηςel
heal.academicPublisherΠανεπιστήμιο Θεσσαλίας. Σχολή Γεωπονικών Επιστημών. Τμήμα Γεωπονίας Φυτικής Παραγωγής και Αγροτικού Περιβάλλοντος.el
heal.academicPublisherIDuthen
heal.fullTextAvailabilitytrueen
dc.rights.accessRightsfreeen
dc.contributor.committeeMemberΓιαννούλη, Περσεφόνηel
dc.contributor.committeeMemberΔαναλάτος, Νικόλαοςel


Files in questo item

Thumbnail

Questo item appare nelle seguenti collezioni

Mostra i principali dati dell'item

Attribution-NonCommercial-NoDerivatives 4.0 International
Except where otherwise noted, this item's license is described as Attribution-NonCommercial-NoDerivatives 4.0 International