Εμφάνιση απλής εγγραφής

The beneficial effect of olive oil and the effect in autoimmune system and autoimmunity diseases

dc.contributor.advisorΜπόγδανος, Δημήτριοςel
dc.creatorΤσίκου, Αποστολίαel
dc.date.accessioned2020-06-17T07:04:46Z
dc.date.available2020-06-17T07:04:46Z
dc.date.issued2020
dc.identifier.other20539
dc.identifier.urihttp://hdl.handle.net/11615/52479
dc.identifier.urihttp://dx.doi.org/10.26253/heal.uth.8441
dc.language.isoelen
dc.rightsAttribution-NonCommercial-NoDerivatives 4.0 Internationalen
dc.rights.urihttp://creativecommons.org/licenses/by-nc-nd/4.0/en
dc.subject.otherΕλαιόλαδο -- Θεραπευτική χρήσηel
dc.subject.otherΑνοσοποιητικό σύστημα -- Διατροφικές απόψειςel
dc.subject.otherΑυτοάνοσα νοσήματα -- Διατροφικές απόψειςel
dc.titleΗ ευεργετική δράση του ελαιολάδου στο ανοσοποιητικό σύστημα και τα αυτοάνοσα νοσήματαel
dc.titleThe beneficial effect of olive oil and the effect in autoimmune system and autoimmunity diseasesen
dc.typemasterThesisen
heal.recordProviderΠανεπιστήμιο Θεσσαλίας - Βιβλιοθήκη και Κέντρο Πληροφόρησηςel
heal.academicPublisherΠανεπιστήμιο Θεσσαλίας. Σχολή Επιστημών Υγείας. Τμήμα Ιατρικής.el
heal.academicPublisherIDuthen
heal.fullTextAvailabilityTRUEen
dc.rights.accessRightsfreeen
dc.contributor.committeeMemberΚατσιάρη, Χριστίναel
dc.contributor.committeeMemberΡηγοπούλου, Ειρήνηel


Αρχεία σε αυτό το τεκμήριο

Thumbnail

Αυτό το τεκμήριο εμφανίζεται στις ακόλουθες συλλογές

Εμφάνιση απλής εγγραφής

Attribution-NonCommercial-NoDerivatives 4.0 International
Attribution-NonCommercial-NoDerivatives 4.0 International