Σύγκριση της επίδρασης της χορήγησης πρωτεϊνης ορού γάλακτος και πρωτεϊνης σόγιας σε δείκτες μυϊκού τραυματισμού και απόδοσης μετά από πρωτόκολλο αντοχής στην ταχύτητα σε ποδοσφαιριστές
Comparison of the effect of whey and soy protein supplementation on muscle damage markers and performance after a speed endurance training protocol in football players

Προβολή/ Άνοιγμα
Συγγραφέας
Κρητικού, ΣάββαΌνομα μέλους επιτροπής
Τζιαμούρτας, Αθανάσιος
Δελή, Χαρίκλεια
Όνομα Επιβλέποντος
Φατούρος, Ιωάννης
Ημερομηνία
2019Γλώσσα
el
Πρόσβαση
ελεύθερη
Ακαδημαϊκός Εκδότης
Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας. Σχολή Επιστήμης Φυσικής Αγωγής και Αθλητισμού. Τμήμα Επιστήμης Φυσικής Αγωγής και Αθλητισμού.