Afficher la notice abrégée

Effect of harvest stage on antioxidant activity of extracts from seeds of Silybum marianum (L.)

dc.contributor.advisorΤσιρόπουλος, Νικόλαοςel
dc.creatorΤζώρτζης, Απόστολοςel
dc.date.accessioned2020-04-06T09:13:32Z
dc.date.available2020-04-06T09:13:32Z
dc.date.issued2019
dc.identifier.other20340
dc.identifier.urihttp://hdl.handle.net/11615/52196
dc.language.isoelen
dc.rightsAttribution-NonCommercial-NoDerivatives 4.0 Internationalen
dc.rights.urihttp://creativecommons.org/licenses/by-nc-nd/4.0/en
dc.subject.otherΑρωματικά φυτάel
dc.subject.otherΑιθέρια έλαιαel
dc.titleΑξιολόγηση αντιοξειδωτικής ικανότητας εκχυλίσματος σιλυμαρίνης από σπόρους του φαρμακευτικού φυτού Silybum marianum (L.) διαφορετικού χρόνου συγκομιδήςel
dc.titleEffect of harvest stage on antioxidant activity of extracts from seeds of Silybum marianum (L.)en
dc.typebachelorThesisen
heal.recordProviderΠανεπιστήμιο Θεσσαλίας - Βιβλιοθήκη και Κέντρο Πληροφόρησηςel
heal.academicPublisherΠανεπιστήμιο Θεσσαλίας. Σχολή Γεωπονικών Επιστημών. Τμήμα Γεωπονίας Φυτικής Παραγωγής και Αγροτικού Περιβάλλοντος.el
heal.academicPublisherIDuthen
heal.fullTextAvailabilityTRUEen
dc.rights.accessRightsfreeen


Fichier(s) constituant ce document

Thumbnail

Ce document figure dans la(les) collection(s) suivante(s)

Afficher la notice abrégée

Attribution-NonCommercial-NoDerivatives 4.0 International
Excepté là où spécifié autrement, la license de ce document est décrite en tant que Attribution-NonCommercial-NoDerivatives 4.0 International