Afficher la notice abrégée

dc.contributor.advisorΛύκας, Χρήστοςel
dc.creatorΓιαννάκη, Αικατερίνηel
dc.date.accessioned2020-04-06T09:13:26Z
dc.date.available2020-04-06T09:13:26Z
dc.date.issued2019
dc.identifier.other20334
dc.identifier.urihttp://hdl.handle.net/11615/52190
dc.language.isoelen
dc.rightsAttribution-NonCommercial-NoDerivatives 4.0 Internationalen
dc.rights.urihttp://creativecommons.org/licenses/by-nc-nd/4.0/en
dc.subject.otherΈντομα, Επιβλαβή και ευεργετικάel
dc.subject.otherΑνθοκομίαel
dc.titleΕπίδραση διαφορετικών συγκεντρώσεων αιθέριων ελαίων και κονιορτοποιημένου φυτικού υλικού, ανθοκομικών φυτών στη θνησιμότητα τριών εντόμων αποθηκευμένων προϊόντωνel
dc.typebachelorThesisen
heal.recordProviderΠανεπιστήμιο Θεσσαλίας - Βιβλιοθήκη και Κέντρο Πληροφόρησηςel
heal.academicPublisherΠανεπιστήμιο Θεσσαλίας. Σχολή Γεωπονικών Επιστημών. Τμήμα Γεωπονίας Φυτικής Παραγωγής και Αγροτικού Περιβάλλοντος.el
heal.academicPublisherIDuthen
heal.fullTextAvailabilityTRUEen
dc.rights.accessRightsfreeen


Fichier(s) constituant ce document

Thumbnail

Ce document figure dans la(les) collection(s) suivante(s)

Afficher la notice abrégée

Attribution-NonCommercial-NoDerivatives 4.0 International
Excepté là où spécifié autrement, la license de ce document est décrite en tant que Attribution-NonCommercial-NoDerivatives 4.0 International