dc.contributor.advisor | Λύκας, Χρήστος | el |
dc.creator | Γιαννάκη, Αικατερίνη | el |
dc.date.accessioned | 2020-04-06T09:13:26Z | |
dc.date.available | 2020-04-06T09:13:26Z | |
dc.date.issued | 2019 | |
dc.identifier.other | 20334 | |
dc.identifier.uri | http://hdl.handle.net/11615/52190 | |
dc.language.iso | el | en |
dc.rights | Attribution-NonCommercial-NoDerivatives 4.0 International | en |
dc.rights.uri | http://creativecommons.org/licenses/by-nc-nd/4.0/ | en |
dc.subject.other | Έντομα, Επιβλαβή και ευεργετικά | el |
dc.subject.other | Ανθοκομία | el |
dc.title | Επίδραση διαφορετικών συγκεντρώσεων αιθέριων ελαίων και κονιορτοποιημένου φυτικού υλικού, ανθοκομικών φυτών στη θνησιμότητα τριών εντόμων αποθηκευμένων προϊόντων | el |
dc.type | bachelorThesis | en |
heal.recordProvider | Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας - Βιβλιοθήκη και Κέντρο Πληροφόρησης | el |
heal.academicPublisher | Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας. Σχολή Γεωπονικών Επιστημών. Τμήμα Γεωπονίας Φυτικής Παραγωγής και Αγροτικού Περιβάλλοντος. | el |
heal.academicPublisherID | uth | en |
heal.fullTextAvailability | TRUE | en |
dc.rights.accessRights | free | en |