Mostrar el registro sencillo del ítem

dc.contributor.advisorΛύκας, Χρήστοςel
dc.creatorΓιαννάκη, Αικατερίνηel
dc.date.accessioned2020-04-06T09:13:26Z
dc.date.available2020-04-06T09:13:26Z
dc.date.issued2019
dc.identifier.other20334
dc.identifier.urihttp://hdl.handle.net/11615/52190
dc.language.isoelen
dc.rightsAttribution-NonCommercial-NoDerivatives 4.0 Internationalen
dc.rights.urihttp://creativecommons.org/licenses/by-nc-nd/4.0/en
dc.subject.otherΈντομα, Επιβλαβή και ευεργετικάel
dc.subject.otherΑνθοκομίαel
dc.titleΕπίδραση διαφορετικών συγκεντρώσεων αιθέριων ελαίων και κονιορτοποιημένου φυτικού υλικού, ανθοκομικών φυτών στη θνησιμότητα τριών εντόμων αποθηκευμένων προϊόντωνel
dc.typebachelorThesisen
heal.recordProviderΠανεπιστήμιο Θεσσαλίας - Βιβλιοθήκη και Κέντρο Πληροφόρησηςel
heal.academicPublisherΠανεπιστήμιο Θεσσαλίας. Σχολή Γεωπονικών Επιστημών. Τμήμα Γεωπονίας Φυτικής Παραγωγής και Αγροτικού Περιβάλλοντος.el
heal.academicPublisherIDuthen
heal.fullTextAvailabilityTRUEen
dc.rights.accessRightsfreeen


Ficheros en el ítem

Thumbnail

Este ítem aparece en la(s) siguiente(s) colección(ones)

Mostrar el registro sencillo del ítem

Attribution-NonCommercial-NoDerivatives 4.0 International
Excepto si se señala otra cosa, la licencia del ítem se describe como Attribution-NonCommercial-NoDerivatives 4.0 International