Show simple item record

dc.contributor.advisorΛύκας, Χρήστοςel
dc.creatorΓιαννάκη, Αικατερίνηel
dc.date.accessioned2020-04-06T09:13:26Z
dc.date.available2020-04-06T09:13:26Z
dc.date.issued2019
dc.identifier.other20334
dc.identifier.urihttp://hdl.handle.net/11615/52190
dc.language.isoelen
dc.rightsAttribution-NonCommercial-NoDerivatives 4.0 Internationalen
dc.rights.urihttp://creativecommons.org/licenses/by-nc-nd/4.0/en
dc.subject.otherΈντομα, Επιβλαβή και ευεργετικάel
dc.subject.otherΑνθοκομίαel
dc.titleΕπίδραση διαφορετικών συγκεντρώσεων αιθέριων ελαίων και κονιορτοποιημένου φυτικού υλικού, ανθοκομικών φυτών στη θνησιμότητα τριών εντόμων αποθηκευμένων προϊόντωνel
dc.typebachelorThesisen
heal.recordProviderΠανεπιστήμιο Θεσσαλίας - Βιβλιοθήκη και Κέντρο Πληροφόρησηςel
heal.academicPublisherΠανεπιστήμιο Θεσσαλίας. Σχολή Γεωπονικών Επιστημών. Τμήμα Γεωπονίας Φυτικής Παραγωγής και Αγροτικού Περιβάλλοντος.el
heal.academicPublisherIDuthen
heal.fullTextAvailabilityTRUEen
dc.rights.accessRightsfreeen


Files in this item

Thumbnail

This item appears in the following Collection(s)

Show simple item record

Attribution-NonCommercial-NoDerivatives 4.0 International
Except where otherwise noted, this item's license is described as Attribution-NonCommercial-NoDerivatives 4.0 International