Συνδυασμός μικροκυστίνης LR και ενδομυκόρριζων στο σέλινο : επίδραση σε φυσιολογικά και αναπτυξιακά χαρακτηριστικά
dc.contributor.advisor | Λεβίζου, Ευθυμία | el |
dc.creator | Κόκκαλης, Κωνσταντίνος | el |
dc.date.accessioned | 2020-04-06T09:13:19Z | |
dc.date.available | 2020-04-06T09:13:19Z | |
dc.date.issued | 2019 | |
dc.identifier.other | 20325 | |
dc.identifier.uri | http://hdl.handle.net/11615/52182 | |
dc.language.iso | el | en |
dc.rights | Attribution-NonCommercial-NoDerivatives 4.0 International | en |
dc.rights.uri | http://creativecommons.org/licenses/by-nc-nd/4.0/ | en |
dc.subject.other | Σκιαδανθή | el |
dc.subject.other | Φυτά -- Γενετική | el |
dc.title | Συνδυασμός μικροκυστίνης LR και ενδομυκόρριζων στο σέλινο : επίδραση σε φυσιολογικά και αναπτυξιακά χαρακτηριστικά | el |
dc.type | bachelorThesis | en |
heal.recordProvider | Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας - Βιβλιοθήκη και Κέντρο Πληροφόρησης | el |
heal.academicPublisher | Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας. Σχολή Γεωπονικών Επιστημών. Τμήμα Γεωπονίας Φυτικής Παραγωγής και Αγροτικού Περιβάλλοντος. | el |
heal.academicPublisherID | uth | en |
heal.fullTextAvailability | TRUE | en |
dc.rights.accessRights | free | en |