Mostra i principali dati dell'item
Επίδραση του αζώτου στην αύξηση και ανάπτυξη του γλυκού σόργου στην Ανατολική Θεσσαλία
dc.contributor.advisor | Δαναλάτος, Νικόλαος Γ. | el |
dc.creator | Ζαλαώρας, Γρηγόριος | el |
dc.date.accessioned | 2020-04-06T09:13:10Z | |
dc.date.available | 2020-04-06T09:13:10Z | |
dc.date.issued | 2019 | |
dc.identifier.other | 20315 | |
dc.identifier.uri | http://hdl.handle.net/11615/52172 | |
dc.language.iso | el | en |
dc.rights | Attribution-NonCommercial-NoDerivatives 4.0 International | en |
dc.rights.uri | http://creativecommons.org/licenses/by-nc-nd/4.0/ | en |
dc.subject.other | Σόργος--Ανάπτυξη | el |
dc.subject.other | Λιπάσματα | el |
dc.title | Επίδραση του αζώτου στην αύξηση και ανάπτυξη του γλυκού σόργου στην Ανατολική Θεσσαλία | el |
dc.type | bachelorThesis | en |
heal.recordProvider | Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας - Βιβλιοθήκη και Κέντρο Πληροφόρησης | el |
heal.academicPublisher | Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας. Σχολή Γεωπονικών Επιστημών. Τμήμα Γεωπονίας Φυτικής Παραγωγής και Αγροτικού Περιβάλλοντος. | el |
heal.academicPublisherID | uth | en |
heal.fullTextAvailability | TRUE | en |
dc.rights.accessRights | free | en |