Afficher la notice abrégée

Isolation, characterization and genetic diveristy of bacteria related to olive and walnut diseases

dc.contributor.advisorΒέλλιος, Ευάγγελοςel
dc.creatorΑπόχα, Λεμονιάel
dc.date.accessioned2020-04-06T09:13:07Z
dc.date.available2020-04-06T09:13:07Z
dc.date.issued2019
dc.identifier.other20310
dc.identifier.urihttp://hdl.handle.net/11615/52168
dc.language.isoelen
dc.rightsAttribution-NonCommercial-NoDerivatives 4.0 Internationalen
dc.rights.urihttp://creativecommons.org/licenses/by-nc-nd/4.0/en
dc.subject.otherΒακτηρίδιαel
dc.subject.otherΜοριακή γενετικήel
dc.subject.otherΕλιά--Ασθένειες και παράσιταel
dc.subject.otherΟπωροφόρα δένδρα--Ασθένειες και παράσιταel
dc.titleΑπομόνωση, χαρακτηρισμός και γενετική ποικιλομορφία βακτηρίων που σχετίζονται με ασθένειες της ελιάς και της καρυδιάςel
dc.titleIsolation, characterization and genetic diveristy of bacteria related to olive and walnut diseasesen
dc.typebachelorThesisen
heal.recordProviderΠανεπιστήμιο Θεσσαλίας - Βιβλιοθήκη και Κέντρο Πληροφόρησηςel
heal.academicPublisherΠανεπιστήμιο Θεσσαλίας. Σχολή Γεωπονικών Επιστημών. Τμήμα Γεωπονίας Φυτικής Παραγωγής και Αγροτικού Περιβάλλοντος.el
heal.academicPublisherIDuthen
heal.fullTextAvailabilityTRUEen
dc.rights.accessRightsfreeen
dc.contributor.committeeMemberΑθανασίου, Χρήστοςel
dc.contributor.committeeMemberΛιολιοπούλου, Φεβρωνίαel


Fichier(s) constituant ce document

Thumbnail

Ce document figure dans la(les) collection(s) suivante(s)

Afficher la notice abrégée

Attribution-NonCommercial-NoDerivatives 4.0 International
Excepté là où spécifié autrement, la license de ce document est décrite en tant que Attribution-NonCommercial-NoDerivatives 4.0 International