Mostrar el registro sencillo del ítem

dc.contributor.advisorΠετρόπουλος, Σπύροςel
dc.creatorΜάντης, Νικόλαοςel
dc.date.accessioned2020-04-06T09:12:36Z
dc.date.available2020-04-06T09:12:36Z
dc.date.issued2018
dc.identifier.other20269
dc.identifier.urihttp://hdl.handle.net/11615/52130
dc.language.isoelen
dc.rightsAttribution-NonCommercial-NoDerivatives 4.0 Internationalen
dc.rights.urihttp://creativecommons.org/licenses/by-nc-nd/4.0/en
dc.subject.otherΚηπευτικές καλλιέργειεςel
dc.subject.otherΠατάτεςel
dc.subject.otherΛίπανσηel
dc.titleΕπίδραση της βασικής λίπανσης με αναστολείς της νιτροποίησης αζώτου στην απόδοση και ποιότητα της πατάταςel
dc.typebachelorThesisen
heal.recordProviderΠανεπιστήμιο Θεσσαλίας - Βιβλιοθήκη και Κέντρο Πληροφόρησηςel
heal.academicPublisherΠανεπιστήμιο Θεσσαλίας. Σχολή Γεωπονικών Επιστημών. Τμήμα Γεωπονίας Φυτικής Παραγωγής και Αγροτικού Περιβάλλοντος.el
heal.academicPublisherIDuthen
heal.fullTextAvailabilityTRUEen
dc.rights.accessRightsfreeen


Ficheros en el ítem

Thumbnail

Este ítem aparece en la(s) siguiente(s) colección(ones)

Mostrar el registro sencillo del ítem

Attribution-NonCommercial-NoDerivatives 4.0 International
Excepto si se señala otra cosa, la licencia del ítem se describe como Attribution-NonCommercial-NoDerivatives 4.0 International