Show simple item record

dc.contributor.advisorΠετρόπουλος, Σπύροςel
dc.creatorΜάντης, Νικόλαοςel
dc.date.accessioned2020-04-06T09:12:36Z
dc.date.available2020-04-06T09:12:36Z
dc.date.issued2018
dc.identifier.other20269
dc.identifier.urihttp://hdl.handle.net/11615/52130
dc.language.isoelen
dc.rightsAttribution-NonCommercial-NoDerivatives 4.0 Internationalen
dc.rights.urihttp://creativecommons.org/licenses/by-nc-nd/4.0/en
dc.subject.otherΚηπευτικές καλλιέργειεςel
dc.subject.otherΠατάτεςel
dc.subject.otherΛίπανσηel
dc.titleΕπίδραση της βασικής λίπανσης με αναστολείς της νιτροποίησης αζώτου στην απόδοση και ποιότητα της πατάταςel
dc.typebachelorThesisen
heal.recordProviderΠανεπιστήμιο Θεσσαλίας - Βιβλιοθήκη και Κέντρο Πληροφόρησηςel
heal.academicPublisherΠανεπιστήμιο Θεσσαλίας. Σχολή Γεωπονικών Επιστημών. Τμήμα Γεωπονίας Φυτικής Παραγωγής και Αγροτικού Περιβάλλοντος.el
heal.academicPublisherIDuthen
heal.fullTextAvailabilityTRUEen
dc.rights.accessRightsfreeen


Files in this item

Thumbnail

This item appears in the following Collection(s)

Show simple item record

Attribution-NonCommercial-NoDerivatives 4.0 International
Except where otherwise noted, this item's license is described as Attribution-NonCommercial-NoDerivatives 4.0 International