Mostra i principali dati dell'item

dc.contributor.advisorΠετρόπουλος, Σπύροςel
dc.creatorΚατσίγκρας, Αθανάσιοςel
dc.date.accessioned2020-04-06T09:12:34Z
dc.date.available2020-04-06T09:12:34Z
dc.date.issued2018
dc.identifier.other20267
dc.identifier.urihttp://hdl.handle.net/11615/52128
dc.language.isoelen
dc.rightsAttribution-NonCommercial-NoDerivatives 4.0 Internationalen
dc.rights.urihttp://creativecommons.org/licenses/by-nc-nd/4.0/en
dc.subject.otherΚηπευτικές καλλιέργειεςel
dc.subject.otherΚρεμμύδιαel
dc.titleΕπίδραση διαφορετικών προγραμμάτων λίπανσης στην καλλιέργεια του κρεμμυδιού απο σπόρο και σπορόφυταel
dc.typebachelorThesisen
heal.recordProviderΠανεπιστήμιο Θεσσαλίας - Βιβλιοθήκη και Κέντρο Πληροφόρησηςel
heal.academicPublisherΠανεπιστήμιο Θεσσαλίας. Σχολή Γεωπονικών Επιστημών. Τμήμα Γεωπονίας Φυτικής Παραγωγής και Αγροτικού Περιβάλλοντος.el
heal.academicPublisherIDuthen
heal.fullTextAvailabilityTRUEen
dc.rights.accessRightsfreeen


Files in questo item

Thumbnail

Questo item appare nelle seguenti collezioni

Mostra i principali dati dell'item

Attribution-NonCommercial-NoDerivatives 4.0 International
Except where otherwise noted, this item's license is described as Attribution-NonCommercial-NoDerivatives 4.0 International