Afficher la notice abrégée

dc.contributor.advisorΠετρόπουλος, Σπύροςel
dc.creatorΚατσίγκρας, Αθανάσιοςel
dc.date.accessioned2020-04-06T09:12:34Z
dc.date.available2020-04-06T09:12:34Z
dc.date.issued2018
dc.identifier.other20267
dc.identifier.urihttp://hdl.handle.net/11615/52128
dc.language.isoelen
dc.rightsAttribution-NonCommercial-NoDerivatives 4.0 Internationalen
dc.rights.urihttp://creativecommons.org/licenses/by-nc-nd/4.0/en
dc.subject.otherΚηπευτικές καλλιέργειεςel
dc.subject.otherΚρεμμύδιαel
dc.titleΕπίδραση διαφορετικών προγραμμάτων λίπανσης στην καλλιέργεια του κρεμμυδιού απο σπόρο και σπορόφυταel
dc.typebachelorThesisen
heal.recordProviderΠανεπιστήμιο Θεσσαλίας - Βιβλιοθήκη και Κέντρο Πληροφόρησηςel
heal.academicPublisherΠανεπιστήμιο Θεσσαλίας. Σχολή Γεωπονικών Επιστημών. Τμήμα Γεωπονίας Φυτικής Παραγωγής και Αγροτικού Περιβάλλοντος.el
heal.academicPublisherIDuthen
heal.fullTextAvailabilityTRUEen
dc.rights.accessRightsfreeen


Fichier(s) constituant ce document

Thumbnail

Ce document figure dans la(les) collection(s) suivante(s)

Afficher la notice abrégée

Attribution-NonCommercial-NoDerivatives 4.0 International
Excepté là où spécifié autrement, la license de ce document est décrite en tant que Attribution-NonCommercial-NoDerivatives 4.0 International