Show simple item record

dc.contributor.advisorΠετρόπουλος, Σπύροςel
dc.creatorΔούβας, Κωνσταντίνοςel
dc.date.accessioned2020-04-06T09:12:34Z
dc.date.available2020-04-06T09:12:34Z
dc.date.issued2019
dc.identifier.other20266
dc.identifier.urihttp://hdl.handle.net/11615/52127
dc.language.isoelen
dc.rightsAttribution-NonCommercial-NoDerivatives 4.0 Internationalen
dc.rights.urihttp://creativecommons.org/licenses/by-nc-nd/4.0/en
dc.subject.otherΚηπευτικές καλλιέργειεςel
dc.subject.otherΚρεμμύδιαel
dc.titleΕπίδραση της αποθήκευσης στην ποιότητα του Βατικιώτικου κρεμμυδιούel
dc.typebachelorThesisen
heal.recordProviderΠανεπιστήμιο Θεσσαλίας - Βιβλιοθήκη και Κέντρο Πληροφόρησηςel
heal.academicPublisherΠανεπιστήμιο Θεσσαλίας. Σχολή Γεωπονικών Επιστημών. Τμήμα Γεωπονίας Φυτικής Παραγωγής και Αγροτικού Περιβάλλοντος.el
heal.academicPublisherIDuthen
heal.fullTextAvailabilityTRUEen
dc.rights.accessRightsfreeen


Files in this item

Thumbnail

This item appears in the following Collection(s)

Show simple item record

Attribution-NonCommercial-NoDerivatives 4.0 International
Except where otherwise noted, this item's license is described as Attribution-NonCommercial-NoDerivatives 4.0 International