Zur Kurzanzeige

dc.contributor.advisorΠετρόπουλος, Σπύροςel
dc.creatorΔούβας, Κωνσταντίνοςel
dc.date.accessioned2020-04-06T09:12:34Z
dc.date.available2020-04-06T09:12:34Z
dc.date.issued2019
dc.identifier.other20266
dc.identifier.urihttp://hdl.handle.net/11615/52127
dc.language.isoelen
dc.rightsAttribution-NonCommercial-NoDerivatives 4.0 Internationalen
dc.rights.urihttp://creativecommons.org/licenses/by-nc-nd/4.0/en
dc.subject.otherΚηπευτικές καλλιέργειεςel
dc.subject.otherΚρεμμύδιαel
dc.titleΕπίδραση της αποθήκευσης στην ποιότητα του Βατικιώτικου κρεμμυδιούel
dc.typebachelorThesisen
heal.recordProviderΠανεπιστήμιο Θεσσαλίας - Βιβλιοθήκη και Κέντρο Πληροφόρησηςel
heal.academicPublisherΠανεπιστήμιο Θεσσαλίας. Σχολή Γεωπονικών Επιστημών. Τμήμα Γεωπονίας Φυτικής Παραγωγής και Αγροτικού Περιβάλλοντος.el
heal.academicPublisherIDuthen
heal.fullTextAvailabilityTRUEen
dc.rights.accessRightsfreeen


Dateien zu dieser Ressource

Thumbnail

Das Dokument erscheint in:

Zur Kurzanzeige

Attribution-NonCommercial-NoDerivatives 4.0 International
Solange nicht anders angezeigt, wird die Lizenz wie folgt beschrieben: Attribution-NonCommercial-NoDerivatives 4.0 International