Mostra i principali dati dell'item

dc.contributor.advisorΒλόντζος, Γεώργιοςel
dc.creatorΜελέτη, Ερμιόνηel
dc.date.accessioned2020-04-06T09:12:32Z
dc.date.available2020-04-06T09:12:32Z
dc.date.issued2018
dc.identifier.other20264
dc.identifier.urihttp://hdl.handle.net/11615/52125
dc.language.isoelen
dc.rightsAttribution-NonCommercial-NoDerivatives 4.0 Internationalen
dc.rights.urihttp://creativecommons.org/licenses/by-nc-nd/4.0/en
dc.subject.otherΚαταναλωτέςel
dc.subject.otherΜπύραel
dc.titleΔιερεύνηση καταναλωτικών προτύπων μπύραςel
dc.typebachelorThesisen
heal.recordProviderΠανεπιστήμιο Θεσσαλίας - Βιβλιοθήκη και Κέντρο Πληροφόρησηςel
heal.academicPublisherΠανεπιστήμιο Θεσσαλίας. Σχολή Γεωπονικών Επιστημών. Τμήμα Γεωπονίας Φυτικής Παραγωγής και Αγροτικού Περιβάλλοντος.el
heal.academicPublisherIDuthen
heal.fullTextAvailabilityTRUEen
dc.rights.accessRightsfreeen


Files in questo item

Thumbnail

Questo item appare nelle seguenti collezioni

Mostra i principali dati dell'item

Attribution-NonCommercial-NoDerivatives 4.0 International
Except where otherwise noted, this item's license is described as Attribution-NonCommercial-NoDerivatives 4.0 International