Mostra i principali dati dell'item

dc.contributor.advisorΒλόντζος, Γεώργιοςel
dc.creatorΙωαννίδης, Αναστάσιοςel
dc.date.accessioned2020-04-06T09:12:31Z
dc.date.available2020-04-06T09:12:31Z
dc.date.issued2019
dc.identifier.other20262
dc.identifier.urihttp://hdl.handle.net/11615/52123
dc.language.isoelen
dc.rightsAttribution-NonCommercial-NoDerivatives 4.0 Internationalen
dc.rights.urihttp://creativecommons.org/licenses/by-nc-nd/4.0/en
dc.subject.otherΚαταναλωτέςel
dc.subject.otherΓενετικά τροποποιημένα τρόφιμαel
dc.titleΔιερεύνηση προοπτικών γενετικά τροποποιημένων τροφίμων στην Ευρωπαϊκή και Ελληνική αγοράel
dc.typebachelorThesisen
heal.recordProviderΠανεπιστήμιο Θεσσαλίας - Βιβλιοθήκη και Κέντρο Πληροφόρησηςel
heal.academicPublisherΠανεπιστήμιο Θεσσαλίας. Σχολή Γεωπονικών Επιστημών. Τμήμα Γεωπονίας Φυτικής Παραγωγής και Αγροτικού Περιβάλλοντος.el
heal.academicPublisherIDuthen
heal.fullTextAvailabilityTRUEen
dc.rights.accessRightsfreeen


Files in questo item

Thumbnail

Questo item appare nelle seguenti collezioni

Mostra i principali dati dell'item

Attribution-NonCommercial-NoDerivatives 4.0 International
Except where otherwise noted, this item's license is described as Attribution-NonCommercial-NoDerivatives 4.0 International