Afficher la notice abrégée

dc.contributor.advisorΒλόντζος, Γεώργιοςel
dc.creatorΙωαννίδης, Αναστάσιοςel
dc.date.accessioned2020-04-06T09:12:31Z
dc.date.available2020-04-06T09:12:31Z
dc.date.issued2019
dc.identifier.other20262
dc.identifier.urihttp://hdl.handle.net/11615/52123
dc.language.isoelen
dc.rightsAttribution-NonCommercial-NoDerivatives 4.0 Internationalen
dc.rights.urihttp://creativecommons.org/licenses/by-nc-nd/4.0/en
dc.subject.otherΚαταναλωτέςel
dc.subject.otherΓενετικά τροποποιημένα τρόφιμαel
dc.titleΔιερεύνηση προοπτικών γενετικά τροποποιημένων τροφίμων στην Ευρωπαϊκή και Ελληνική αγοράel
dc.typebachelorThesisen
heal.recordProviderΠανεπιστήμιο Θεσσαλίας - Βιβλιοθήκη και Κέντρο Πληροφόρησηςel
heal.academicPublisherΠανεπιστήμιο Θεσσαλίας. Σχολή Γεωπονικών Επιστημών. Τμήμα Γεωπονίας Φυτικής Παραγωγής και Αγροτικού Περιβάλλοντος.el
heal.academicPublisherIDuthen
heal.fullTextAvailabilityTRUEen
dc.rights.accessRightsfreeen


Fichier(s) constituant ce document

Thumbnail

Ce document figure dans la(les) collection(s) suivante(s)

Afficher la notice abrégée

Attribution-NonCommercial-NoDerivatives 4.0 International
Excepté là où spécifié autrement, la license de ce document est décrite en tant que Attribution-NonCommercial-NoDerivatives 4.0 International