Mostrar el registro sencillo del ítem
Χρήση πρωτεϊνης πτεράλευρων για την υποκατάσταση του ιχθυάλευρου στο σιτηρέσιο της τσιπούρας: επίδραση σε αιματολογικές παραμέτρους
dc.contributor.advisor | Γκολομάζου, Ελένη Ν. | el |
dc.creator | Κολαΐτη, Ιωάννα-Αγγελική | el |
dc.date.accessioned | 2020-03-12T14:12:54Z | |
dc.date.available | 2020-03-12T14:12:54Z | |
dc.date.issued | 2019 | |
dc.identifier.other | 19578 | |
dc.identifier.uri | http://hdl.handle.net/11615/51969 | |
dc.identifier.uri | http://dx.doi.org/10.26253/heal.uth.7873 | |
dc.language.iso | el | en |
dc.rights | Attribution-NonCommercial-NoDerivatives 4.0 International | en |
dc.rights.uri | http://creativecommons.org/licenses/by-nc-nd/4.0/ | en |
dc.subject.other | Υδατοκαλλιέργεια | el |
dc.subject.other | Αιθέρια έλαια | el |
dc.title | Χρήση πρωτεϊνης πτεράλευρων για την υποκατάσταση του ιχθυάλευρου στο σιτηρέσιο της τσιπούρας: επίδραση σε αιματολογικές παραμέτρους | el |
dc.type | masterThesis | en |
heal.recordProvider | Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας - Βιβλιοθήκη και Κέντρο Πληροφόρησης | el |
heal.academicPublisher | Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας. Σχολή Γεωπονικών Επιστημών. Τμήμα Γεωπονίας Ιχθυολογίας και Υδάτινου Περιβάλλοντος. | el |
heal.academicPublisherID | uth | en |
heal.fullTextAvailability | true | en |
dc.rights.accessRights | free | en |