Χρήση πρωτεϊνης πτεράλευρων για την υποκατάσταση του ιχθυάλευρου στο σιτηρέσιο της τσιπούρας: επίδραση σε αιματολογικές παραμέτρους
Προβολή/ Άνοιγμα
Συγγραφέας
Κολαΐτη, Ιωάννα-ΑγγελικήΌνομα Επιβλέποντος
Γκολομάζου, Ελένη Ν.
Ημερομηνία
2019Γλώσσα
el
Πρόσβαση
ελεύθερη
Ακαδημαϊκός Εκδότης
Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας. Σχολή Γεωπονικών Επιστημών. Τμήμα Γεωπονίας Ιχθυολογίας και Υδάτινου Περιβάλλοντος.