Mostra i principali dati dell'item

dc.contributor.advisorΝάνος, Γεώργιος Δ.el
dc.creatorΤσιάτσιος, Γρηγόριοςel
dc.date.accessioned2020-03-12T14:12:29Z
dc.date.available2020-03-12T14:12:29Z
dc.date.issued2018
dc.identifier.other19526
dc.identifier.urihttp://hdl.handle.net/11615/51947
dc.language.isoelen
dc.rightsAttribution-NonCommercial-NoDerivatives 4.0 Internationalen
dc.rights.urihttp://creativecommons.org/licenses/by-nc-nd/4.0/en
dc.subject.otherΠυρηνόκαρπαel
dc.titleΕπίδραση πρώιμου αραιώματος και οργανικής θρέψης στην ποιότητα ροδακίνωνel
dc.typebachelorThesisen
heal.recordProviderΠανεπιστήμιο Θεσσαλίας - Βιβλιοθήκη και Κέντρο Πληροφόρησηςel
heal.academicPublisherΠανεπιστήμιο Θεσσαλίας. Σχολή Γεωπονικών Επιστημών. Τμήμα Γεωπονίας Φυτικής Παραγωγής και Αγροτικού Περιβάλλοντος.el
heal.academicPublisherIDuthen
heal.fullTextAvailabilitytrueen
dc.rights.accessRightsfreeen


Files in questo item

Thumbnail

Questo item appare nelle seguenti collezioni

Mostra i principali dati dell'item

Attribution-NonCommercial-NoDerivatives 4.0 International
Except where otherwise noted, this item's license is described as Attribution-NonCommercial-NoDerivatives 4.0 International