Afficher la notice abrégée

dc.contributor.advisorΝάνος, Γεώργιος Δ.el
dc.creatorΤσιάτσιος, Γρηγόριοςel
dc.date.accessioned2020-03-12T14:12:29Z
dc.date.available2020-03-12T14:12:29Z
dc.date.issued2018
dc.identifier.other19526
dc.identifier.urihttp://hdl.handle.net/11615/51947
dc.language.isoelen
dc.rightsAttribution-NonCommercial-NoDerivatives 4.0 Internationalen
dc.rights.urihttp://creativecommons.org/licenses/by-nc-nd/4.0/en
dc.subject.otherΠυρηνόκαρπαel
dc.titleΕπίδραση πρώιμου αραιώματος και οργανικής θρέψης στην ποιότητα ροδακίνωνel
dc.typebachelorThesisen
heal.recordProviderΠανεπιστήμιο Θεσσαλίας - Βιβλιοθήκη και Κέντρο Πληροφόρησηςel
heal.academicPublisherΠανεπιστήμιο Θεσσαλίας. Σχολή Γεωπονικών Επιστημών. Τμήμα Γεωπονίας Φυτικής Παραγωγής και Αγροτικού Περιβάλλοντος.el
heal.academicPublisherIDuthen
heal.fullTextAvailabilitytrueen
dc.rights.accessRightsfreeen


Fichier(s) constituant ce document

Thumbnail

Ce document figure dans la(les) collection(s) suivante(s)

Afficher la notice abrégée

Attribution-NonCommercial-NoDerivatives 4.0 International
Excepté là où spécifié autrement, la license de ce document est décrite en tant que Attribution-NonCommercial-NoDerivatives 4.0 International