Mostrar el registro sencillo del ítem

dc.contributor.advisorΝάνος, Γεώργιος Δ.el
dc.creatorΤσιάτσιος, Γρηγόριοςel
dc.date.accessioned2020-03-12T14:12:29Z
dc.date.available2020-03-12T14:12:29Z
dc.date.issued2018
dc.identifier.other19526
dc.identifier.urihttp://hdl.handle.net/11615/51947
dc.language.isoelen
dc.rightsAttribution-NonCommercial-NoDerivatives 4.0 Internationalen
dc.rights.urihttp://creativecommons.org/licenses/by-nc-nd/4.0/en
dc.subject.otherΠυρηνόκαρπαel
dc.titleΕπίδραση πρώιμου αραιώματος και οργανικής θρέψης στην ποιότητα ροδακίνωνel
dc.typebachelorThesisen
heal.recordProviderΠανεπιστήμιο Θεσσαλίας - Βιβλιοθήκη και Κέντρο Πληροφόρησηςel
heal.academicPublisherΠανεπιστήμιο Θεσσαλίας. Σχολή Γεωπονικών Επιστημών. Τμήμα Γεωπονίας Φυτικής Παραγωγής και Αγροτικού Περιβάλλοντος.el
heal.academicPublisherIDuthen
heal.fullTextAvailabilitytrueen
dc.rights.accessRightsfreeen


Ficheros en el ítem

Thumbnail

Este ítem aparece en la(s) siguiente(s) colección(ones)

Mostrar el registro sencillo del ítem

Attribution-NonCommercial-NoDerivatives 4.0 International
Excepto si se señala otra cosa, la licencia del ítem se describe como Attribution-NonCommercial-NoDerivatives 4.0 International