Mostra i principali dati dell'item

dc.contributor.advisorΧα, Ιμπραχίμ-Αβραάμel
dc.creatorΕκίζογλου, Αικατερίνηel
dc.date.accessioned2020-03-12T14:12:25Z
dc.date.available2020-03-12T14:12:25Z
dc.date.issued2017
dc.identifier.other19519
dc.identifier.urihttp://hdl.handle.net/11615/51943
dc.language.isoelen
dc.rightsAttribution-NonCommercial-NoDerivatives 4.0 Internationalen
dc.rights.urihttp://creativecommons.org/licenses/by-nc-nd/4.0/en
dc.subject.otherΣόγιαel
dc.subject.otherΑγροτικά προϊόντα -- Καλλιέργειαel
dc.titleΣυγκριτική αξιολόγηση test βλαστικής ικανότητας σπόρων 12 εμπορικών ποικιλιών σόγιας από διαφορετικές περιοχέςel
dc.typebachelorThesisen
heal.recordProviderΠανεπιστήμιο Θεσσαλίας - Βιβλιοθήκη και Κέντρο Πληροφόρησηςel
heal.academicPublisherΠανεπιστήμιο Θεσσαλίας. Σχολή Γεωπονικών Επιστημών. Τμήμα Γεωπονίας Φυτικής Παραγωγής και Αγροτικού Περιβάλλοντος.el
heal.academicPublisherIDuthen
heal.fullTextAvailabilitytrueen
dc.rights.accessRightsfreeen


Files in questo item

Thumbnail

Questo item appare nelle seguenti collezioni

Mostra i principali dati dell'item

Attribution-NonCommercial-NoDerivatives 4.0 International
Except where otherwise noted, this item's license is described as Attribution-NonCommercial-NoDerivatives 4.0 International