Afficher la notice abrégée

dc.contributor.advisorΧα, Ιμπραχίμ-Αβραάμel
dc.creatorΕκίζογλου, Αικατερίνηel
dc.date.accessioned2020-03-12T14:12:25Z
dc.date.available2020-03-12T14:12:25Z
dc.date.issued2017
dc.identifier.other19519
dc.identifier.urihttp://hdl.handle.net/11615/51943
dc.language.isoelen
dc.rightsAttribution-NonCommercial-NoDerivatives 4.0 Internationalen
dc.rights.urihttp://creativecommons.org/licenses/by-nc-nd/4.0/en
dc.subject.otherΣόγιαel
dc.subject.otherΑγροτικά προϊόντα -- Καλλιέργειαel
dc.titleΣυγκριτική αξιολόγηση test βλαστικής ικανότητας σπόρων 12 εμπορικών ποικιλιών σόγιας από διαφορετικές περιοχέςel
dc.typebachelorThesisen
heal.recordProviderΠανεπιστήμιο Θεσσαλίας - Βιβλιοθήκη και Κέντρο Πληροφόρησηςel
heal.academicPublisherΠανεπιστήμιο Θεσσαλίας. Σχολή Γεωπονικών Επιστημών. Τμήμα Γεωπονίας Φυτικής Παραγωγής και Αγροτικού Περιβάλλοντος.el
heal.academicPublisherIDuthen
heal.fullTextAvailabilitytrueen
dc.rights.accessRightsfreeen


Fichier(s) constituant ce document

Thumbnail

Ce document figure dans la(les) collection(s) suivante(s)

Afficher la notice abrégée

Attribution-NonCommercial-NoDerivatives 4.0 International
Excepté là où spécifié autrement, la license de ce document est décrite en tant que Attribution-NonCommercial-NoDerivatives 4.0 International