Mostra i principali dati dell'item

dc.contributor.advisorΧα, Ιμπραχίμ-Αβραάμel
dc.creatorΒαρούχου, Ευθυμίαel
dc.date.accessioned2020-03-12T14:12:24Z
dc.date.available2020-03-12T14:12:24Z
dc.date.issued2018
dc.identifier.other19518
dc.identifier.urihttp://hdl.handle.net/11615/51942
dc.language.isoelen
dc.rightsAttribution-NonCommercial-NoDerivatives 4.0 Internationalen
dc.rights.urihttp://creativecommons.org/licenses/by-nc-nd/4.0/en
dc.subject.otherΣόγιαel
dc.subject.otherΑγροτικά προϊόντα -- Καλλιέργειαel
dc.titleΣυγκριτική αξιολόγηση της βλαστικής και φυτρωτικής ικανότητας σπόρων 9 εμπορικών ποικιλιών σόγιας υπό συνθήκες ελεγχόμενου περιβάλλοντοςel
dc.typebachelorThesisen
heal.recordProviderΠανεπιστήμιο Θεσσαλίας - Βιβλιοθήκη και Κέντρο Πληροφόρησηςel
heal.academicPublisherΠανεπιστήμιο Θεσσαλίας. Σχολή Γεωπονικών Επιστημών. Τμήμα Γεωπονίας Φυτικής Παραγωγής και Αγροτικού Περιβάλλοντος.el
heal.academicPublisherIDuthen
heal.fullTextAvailabilitytrueen
dc.rights.accessRightsfreeen


Files in questo item

Thumbnail

Questo item appare nelle seguenti collezioni

Mostra i principali dati dell'item

Attribution-NonCommercial-NoDerivatives 4.0 International
Except where otherwise noted, this item's license is described as Attribution-NonCommercial-NoDerivatives 4.0 International