Afficher la notice abrégée

dc.contributor.advisorΧα, Ιμπραχίμ-Αβραάμel
dc.creatorΒαρούχου, Ευθυμίαel
dc.date.accessioned2020-03-12T14:12:24Z
dc.date.available2020-03-12T14:12:24Z
dc.date.issued2018
dc.identifier.other19518
dc.identifier.urihttp://hdl.handle.net/11615/51942
dc.language.isoelen
dc.rightsAttribution-NonCommercial-NoDerivatives 4.0 Internationalen
dc.rights.urihttp://creativecommons.org/licenses/by-nc-nd/4.0/en
dc.subject.otherΣόγιαel
dc.subject.otherΑγροτικά προϊόντα -- Καλλιέργειαel
dc.titleΣυγκριτική αξιολόγηση της βλαστικής και φυτρωτικής ικανότητας σπόρων 9 εμπορικών ποικιλιών σόγιας υπό συνθήκες ελεγχόμενου περιβάλλοντοςel
dc.typebachelorThesisen
heal.recordProviderΠανεπιστήμιο Θεσσαλίας - Βιβλιοθήκη και Κέντρο Πληροφόρησηςel
heal.academicPublisherΠανεπιστήμιο Θεσσαλίας. Σχολή Γεωπονικών Επιστημών. Τμήμα Γεωπονίας Φυτικής Παραγωγής και Αγροτικού Περιβάλλοντος.el
heal.academicPublisherIDuthen
heal.fullTextAvailabilitytrueen
dc.rights.accessRightsfreeen


Fichier(s) constituant ce document

Thumbnail

Ce document figure dans la(les) collection(s) suivante(s)

Afficher la notice abrégée

Attribution-NonCommercial-NoDerivatives 4.0 International
Excepté là où spécifié autrement, la license de ce document est décrite en tant que Attribution-NonCommercial-NoDerivatives 4.0 International