Mostrar el registro sencillo del ítem
Συγκριτική αξιολόγηση της βλαστικής και φυτρωτικής ικανότητας σπόρων 9 εμπορικών ποικιλιών σόγιας υπό συνθήκες ελεγχόμενου περιβάλλοντος
dc.contributor.advisor | Χα, Ιμπραχίμ-Αβραάμ | el |
dc.creator | Βαρούχου, Ευθυμία | el |
dc.date.accessioned | 2020-03-12T14:12:24Z | |
dc.date.available | 2020-03-12T14:12:24Z | |
dc.date.issued | 2018 | |
dc.identifier.other | 19518 | |
dc.identifier.uri | http://hdl.handle.net/11615/51942 | |
dc.language.iso | el | en |
dc.rights | Attribution-NonCommercial-NoDerivatives 4.0 International | en |
dc.rights.uri | http://creativecommons.org/licenses/by-nc-nd/4.0/ | en |
dc.subject.other | Σόγια | el |
dc.subject.other | Αγροτικά προϊόντα -- Καλλιέργεια | el |
dc.title | Συγκριτική αξιολόγηση της βλαστικής και φυτρωτικής ικανότητας σπόρων 9 εμπορικών ποικιλιών σόγιας υπό συνθήκες ελεγχόμενου περιβάλλοντος | el |
dc.type | bachelorThesis | en |
heal.recordProvider | Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας - Βιβλιοθήκη και Κέντρο Πληροφόρησης | el |
heal.academicPublisher | Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας. Σχολή Γεωπονικών Επιστημών. Τμήμα Γεωπονίας Φυτικής Παραγωγής και Αγροτικού Περιβάλλοντος. | el |
heal.academicPublisherID | uth | en |
heal.fullTextAvailability | true | en |
dc.rights.accessRights | free | en |