Afficher la notice abrégée

dc.contributor.advisorΠαυλή, Ουρανίαel
dc.creatorΤσακίρη, Άνναel
dc.date.accessioned2020-03-12T14:12:08Z
dc.date.available2020-03-12T14:12:08Z
dc.date.issued2018
dc.identifier.other19493
dc.identifier.urihttp://hdl.handle.net/11615/51927
dc.language.isoelen
dc.rightsAttribution-NonCommercial-NoDerivatives 4.0 Internationalen
dc.rights.urihttp://creativecommons.org/licenses/by-nc-nd/4.0/en
dc.subject.otherΚαλλιέργειες -- Θρέψηel
dc.titleΕπίδραση της εφαρμογής ενεργών μικροοργανισμών στην ανάπτυξη, απόδοση και θρέψη κηπευτικών ειδώνel
dc.typebachelorThesisen
heal.recordProviderΠανεπιστήμιο Θεσσαλίας - Βιβλιοθήκη και Κέντρο Πληροφόρησηςel
heal.academicPublisherΠανεπιστήμιο Θεσσαλίας. Σχολή Γεωπονικών Επιστημών. Τμήμα Γεωπονίας Φυτικής Παραγωγής και Αγροτικού Περιβάλλοντος.el
heal.academicPublisherIDuthen
heal.fullTextAvailabilitytrueen
dc.rights.accessRightsfreeen


Fichier(s) constituant ce document

Thumbnail

Ce document figure dans la(les) collection(s) suivante(s)

Afficher la notice abrégée

Attribution-NonCommercial-NoDerivatives 4.0 International
Excepté là où spécifié autrement, la license de ce document est décrite en tant que Attribution-NonCommercial-NoDerivatives 4.0 International