Η λήψη γάλακτος και γαλακτοκομικών προϊόντων σε ασθενείς με ιδιοπαθή φλεγμονώδη νοσήματα του εντέρου
The intake of milk and dairy products in patients with idiopathic inflammatory bowel diseases
dc.contributor.advisor | Καψωριτάκης, Ανδρέας | el |
dc.creator | Πιερράκου, Ιφιγένεια | el |
dc.date.accessioned | 2020-03-12T14:11:16Z | |
dc.date.available | 2020-03-12T14:11:16Z | |
dc.date.issued | 2019 | |
dc.identifier.other | 19101 | |
dc.identifier.uri | http://hdl.handle.net/11615/51867 | |
dc.identifier.uri | http://dx.doi.org/10.26253/heal.uth.7771 | |
dc.language.iso | el | en |
dc.rights | Attribution-NonCommercial-NoDerivatives 4.0 International | en |
dc.rights.uri | http://creativecommons.org/licenses/by-nc-nd/4.0/ | en |
dc.subject.other | Φλεγμονώδεις νόσοι του εντέρου -- Διατροφικές απόψεις | el |
dc.subject.other | Νόσος του Crohn -- Διατροφικές απόψεις | el |
dc.subject.other | Γαλακτοκομικά προϊόντα στην ανθρώπινη διατροφή | el |
dc.subject.other | Ασθενείς -- Διατροφή | el |
dc.title | Η λήψη γάλακτος και γαλακτοκομικών προϊόντων σε ασθενείς με ιδιοπαθή φλεγμονώδη νοσήματα του εντέρου | el |
dc.title | The intake of milk and dairy products in patients with idiopathic inflammatory bowel diseases | en |
dc.type | masterThesis | en |
heal.recordProvider | Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας - Βιβλιοθήκη και Κέντρο Πληροφόρησης | el |
heal.academicPublisher | Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας. Σχολή Επιστημών Υγείας. Τμήμα Ιατρικής. | el |
heal.academicPublisherID | uth | en |
heal.fullTextAvailability | TRUE | en |
dc.rights.accessRights | free | en |
dc.contributor.committeeMember | Οικονόμου, Κωνσταντίνος | el |
dc.contributor.committeeMember | Τσιόπουλος, Φώτιος | el |