Εμφάνιση απλής εγγραφής

The intake of milk and dairy products in patients with idiopathic inflammatory bowel diseases

dc.contributor.advisorΚαψωριτάκης, Ανδρέαςel
dc.creatorΠιερράκου, Ιφιγένειαel
dc.date.accessioned2020-03-12T14:11:16Z
dc.date.available2020-03-12T14:11:16Z
dc.date.issued2019
dc.identifier.other19101
dc.identifier.urihttp://hdl.handle.net/11615/51867
dc.identifier.urihttp://dx.doi.org/10.26253/heal.uth.7771
dc.language.isoelen
dc.rightsAttribution-NonCommercial-NoDerivatives 4.0 Internationalen
dc.rights.urihttp://creativecommons.org/licenses/by-nc-nd/4.0/en
dc.subject.otherΦλεγμονώδεις νόσοι του εντέρου -- Διατροφικές απόψειςel
dc.subject.otherΝόσος του Crohn -- Διατροφικές απόψειςel
dc.subject.otherΓαλακτοκομικά προϊόντα στην ανθρώπινη διατροφήel
dc.subject.otherΑσθενείς -- Διατροφήel
dc.titleΗ λήψη γάλακτος και γαλακτοκομικών προϊόντων σε ασθενείς με ιδιοπαθή φλεγμονώδη νοσήματα του εντέρουel
dc.titleThe intake of milk and dairy products in patients with idiopathic inflammatory bowel diseasesen
dc.typemasterThesisen
heal.recordProviderΠανεπιστήμιο Θεσσαλίας - Βιβλιοθήκη και Κέντρο Πληροφόρησηςel
heal.academicPublisherΠανεπιστήμιο Θεσσαλίας. Σχολή Επιστημών Υγείας. Τμήμα Ιατρικής.el
heal.academicPublisherIDuthen
heal.fullTextAvailabilityTRUEen
dc.rights.accessRightsfreeen
dc.contributor.committeeMemberΟικονόμου, Κωνσταντίνοςel
dc.contributor.committeeMemberΤσιόπουλος, Φώτιοςel


Αρχεία σε αυτό το τεκμήριο

Thumbnail

Αυτό το τεκμήριο εμφανίζεται στις ακόλουθες συλλογές

Εμφάνιση απλής εγγραφής

Attribution-NonCommercial-NoDerivatives 4.0 International
Attribution-NonCommercial-NoDerivatives 4.0 International