Διερεύνηση της παρουσίας της Listeria monocytogenes στο κρέας, τα προϊόντα κρέατος και το περιβάλλον εγκαταστάσεων επεξεργασίας και διάθεσης κρέατος στη Β. Ελλάδα
![Thumbnail](/xmlui/bitstream/handle/11615/51399/19941.pdf.jpg?sequence=3&isAllowed=y)
Προβολή/ Άνοιγμα
Συγγραφέας
Παπατζήμος, Γεώργιος Ν.Όνομα μέλους επιτροπής
Μαλισσιόβα, Ελένη
Οικονόμου, Ευάγγελος
Όνομα Επιβλέποντος
Σεργκελίδης, Δανιήλ
Ημερομηνία
2019Γλώσσα
el
Πρόσβαση
ελεύθερη
Ακαδημαϊκός Εκδότης
Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας. Σχολή Επιστημών Υγείας. Τμήμα Ιατρικής.