Mostrar el registro sencillo del ítem

Determination of optimized conditions for the production of polyphenolic extracts using microwaves, from leaves and fruits of European chestnut (Castanea sativa) from Melivia region

dc.contributor.advisorΣτάγκος, Δημήτριος Φ. el
dc.creatorΟικονόμου, Δημήτριος Θ.el
dc.date.accessioned2020-02-24T13:04:41Z
dc.date.available2020-02-24T13:04:41Z
dc.date.issued2019
dc.identifier.other19939
dc.identifier.urihttp://hdl.handle.net/11615/51074
dc.identifier.urihttp://dx.doi.org/10.26253/heal.uth.6978
dc.language.isoelen
dc.rightsAttribution-NonCommercial-NoDerivatives 4.0 Internationalen
dc.rights.urihttp://creativecommons.org/licenses/by-nc-nd/4.0/en
dc.subject.otherΠολυφαινόλες -- Ανάλυσηel
dc.subject.otherΑντιοξειδωτικάel
dc.subject.otherΕκχυλίσματα καστανιάςel
dc.subject.otherΜικροκύματαel
dc.subject.otherΕλεύθερες ρίζες (Χημεία)el
dc.subject.otherΟξειδωτικό στρεςel
dc.titleΠροσδιορισμός άριστων συνθηκών για παραγωγή πολυφαινολικών εκχυλισμάτων με τη χρήση μικροκυμάτων, από φύλλα και καρπούς Ευρωπαϊκής καστανιάς (Castanea sativa) από την περιοχή της Μελιβοίαςel
dc.titleDetermination of optimized conditions for the production of polyphenolic extracts using microwaves, from leaves and fruits of European chestnut (Castanea sativa) from Melivia regionen
dc.typemasterThesisen
heal.recordProviderΠανεπιστήμιο Θεσσαλίας - Βιβλιοθήκη και Κέντρο Πληροφόρησηςel
heal.academicPublisherΠανεπιστήμιο Θεσσαλίας. Σχολή Επιστημών Υγείας. Τμήμα Βιοχημείας και Βιοτεχνολογίας.el
heal.academicPublisherIDuthen
heal.fullTextAvailabilitytrueen
dc.rights.accessRightsfreeen


Ficheros en el ítem

Thumbnail

Este ítem aparece en la(s) siguiente(s) colección(ones)

Mostrar el registro sencillo del ítem

Attribution-NonCommercial-NoDerivatives 4.0 International
Excepto si se señala otra cosa, la licencia del ítem se describe como Attribution-NonCommercial-NoDerivatives 4.0 International