Mostra i principali dati dell'item

Assessment and comparison of antioxidant activity of greek commercial juices

dc.contributor.advisorΣτάγκος, Δημήτριος Φ. el
dc.creatorΚουτσονάκου, Σωτηρία Ν.el
dc.date.accessioned2020-02-24T13:03:54Z
dc.date.available2020-02-24T13:03:54Z
dc.date.issued2019
dc.identifier.other19683
dc.identifier.urihttp://hdl.handle.net/11615/50960
dc.identifier.urihttp://dx.doi.org/10.26253/heal.uth.6864
dc.language.isoelen
dc.rightsAttribution-NonCommercial-NoDerivatives 4.0 Internationalen
dc.rights.urihttp://creativecommons.org/licenses/by-nc-nd/4.0/en
dc.subject.otherΑντιοξειδωτικάel
dc.subject.otherΧυμοί φρούτωνel
dc.subject.otherΕλεύθερες ρίζες (Χημεία)el
dc.titleΠροσδιορισμός αντιοξειδωτικής ικανότητας σε χυμούς που παράγονται από ελληνικές εταιρείεςel
dc.titleAssessment and comparison of antioxidant activity of greek commercial juicesen
dc.typemasterThesisen
heal.recordProviderΠανεπιστήμιο Θεσσαλίας - Βιβλιοθήκη και Κέντρο Πληροφόρησηςel
heal.academicPublisherΠανεπιστήμιο Θεσσαλίας. Σχολή Επιστημών Υγείας. Τμήμα Βιοχημείας και Βιοτεχνολογίας.el
heal.academicPublisherIDuthen
heal.fullTextAvailabilitytrueen
dc.rights.accessRightsfreeen


Files in questo item

Thumbnail

Questo item appare nelle seguenti collezioni

Mostra i principali dati dell'item

Attribution-NonCommercial-NoDerivatives 4.0 International
Except where otherwise noted, this item's license is described as Attribution-NonCommercial-NoDerivatives 4.0 International