Mostrar el registro sencillo del ítem

Assessment and comparison of antioxidant activity of greek commercial juices

dc.contributor.advisorΣτάγκος, Δημήτριος Φ. el
dc.creatorΚουτσονάκου, Σωτηρία Ν.el
dc.date.accessioned2020-02-24T13:03:54Z
dc.date.available2020-02-24T13:03:54Z
dc.date.issued2019
dc.identifier.other19683
dc.identifier.urihttp://hdl.handle.net/11615/50960
dc.identifier.urihttp://dx.doi.org/10.26253/heal.uth.6864
dc.language.isoelen
dc.rightsAttribution-NonCommercial-NoDerivatives 4.0 Internationalen
dc.rights.urihttp://creativecommons.org/licenses/by-nc-nd/4.0/en
dc.subject.otherΑντιοξειδωτικάel
dc.subject.otherΧυμοί φρούτωνel
dc.subject.otherΕλεύθερες ρίζες (Χημεία)el
dc.titleΠροσδιορισμός αντιοξειδωτικής ικανότητας σε χυμούς που παράγονται από ελληνικές εταιρείεςel
dc.titleAssessment and comparison of antioxidant activity of greek commercial juicesen
dc.typemasterThesisen
heal.recordProviderΠανεπιστήμιο Θεσσαλίας - Βιβλιοθήκη και Κέντρο Πληροφόρησηςel
heal.academicPublisherΠανεπιστήμιο Θεσσαλίας. Σχολή Επιστημών Υγείας. Τμήμα Βιοχημείας και Βιοτεχνολογίας.el
heal.academicPublisherIDuthen
heal.fullTextAvailabilitytrueen
dc.rights.accessRightsfreeen


Ficheros en el ítem

Thumbnail

Este ítem aparece en la(s) siguiente(s) colección(ones)

Mostrar el registro sencillo del ítem

Attribution-NonCommercial-NoDerivatives 4.0 International
Excepto si se señala otra cosa, la licencia del ítem se describe como Attribution-NonCommercial-NoDerivatives 4.0 International