Mostrar el registro sencillo del ítem

Feasibility study for the development of plant-based non-dairy milk product enriched with vitamin D using nanotechnology methods

dc.contributor.advisorΠαπαδημητρίου, Βασιλικήel
dc.creatorΠλιάτσικα, Βασιλική Γ.el
dc.date.accessioned2020-02-24T13:03:39Z
dc.date.available2020-02-24T13:03:39Z
dc.date.issued2019
dc.identifier.other19452
dc.identifier.urihttp://hdl.handle.net/11615/50917
dc.identifier.urihttp://dx.doi.org/10.26253/heal.uth.6821
dc.language.isoelen
dc.rightsAttribution-NonCommercial-NoDerivatives 4.0 Internationalen
dc.rights.urihttp://creativecommons.org/licenses/by-nc-nd/4.0/en
dc.subject.otherΝανοτεχνολογία -- Μέθοδοιel
dc.subject.otherΝανογαλακτώματαel
dc.subject.otherΦυτικά ροφήματαel
dc.subject.otherΒιταμίνη Del
dc.titleΜελέτη σκοπιμότητας για την ανάπτυξη φυτικού ροφήματος εμπλουτισμένου με βιταμίνη D σε επίπεδα νανοκλίμακαςel
dc.titleFeasibility study for the development of plant-based non-dairy milk product enriched with vitamin D using nanotechnology methodsen
dc.typemasterThesisen
heal.recordProviderΠανεπιστήμιο Θεσσαλίας - Βιβλιοθήκη και Κέντρο Πληροφόρησηςel
heal.academicPublisherΠανεπιστήμιο Θεσσαλίας. Σχολή Επιστημών Υγείας. Τμήμα Βιοχημείας και Βιοτεχνολογίας.el
heal.academicPublisherΕθνικό Ίδρυμα Ερευνών. Ινστιτούτο Βιολογίας, Φαρμακευτικής Χημείας και Βιοτεχνολογίας.el
heal.academicPublisherIDuthen
heal.fullTextAvailabilitytrueen
dc.rights.accessRightsfreeen


Ficheros en el ítem

Thumbnail

Este ítem aparece en la(s) siguiente(s) colección(ones)

Mostrar el registro sencillo del ítem

Attribution-NonCommercial-NoDerivatives 4.0 International
Excepto si se señala otra cosa, la licencia del ítem se describe como Attribution-NonCommercial-NoDerivatives 4.0 International