Afficher la notice abrégée

Molecular analysis of antioxidant biomarkers in rats tissues consuming pure whey protein

dc.contributor.advisorΧαρουτουνιάν, Σέρκοςel
dc.creatorΠαπαποστόλου, Απόστολος-Πορφύριοςel
dc.date.accessioned2019-09-02T07:25:49Z
dc.date.available2019-09-02T07:25:49Z
dc.date.issued2019
dc.identifier.other18903
dc.identifier.urihttp://hdl.handle.net/11615/50499
dc.identifier.urihttp://dx.doi.org/10.26253/heal.uth.5433
dc.language.isoelen
dc.rightsAttribution-NonCommercial-NoDerivatives 4.0 Internationalen
dc.rights.urihttp://creativecommons.org/licenses/by-nc-nd/4.0/en
dc.subject.otherΕλεύθερες ρίζες (Χημεία)el
dc.subject.otherΠρωτεΐνες τυρογάλακτοςel
dc.subject.otherΑντιοξειδωτικάel
dc.titleΜοριακή ανάλυση αντιοξειδωτικών βιοδεικτών σε ιστούς επιμύων που κατανάλωσαν καθαρή πρωτεΐνη τυρογάλακτοςel
dc.titleMolecular analysis of antioxidant biomarkers in rats tissues consuming pure whey proteinen
dc.typemasterThesisen
heal.recordProviderΠανεπιστήμιο Θεσσαλίας - Βιβλιοθήκη και Κέντρο Πληροφόρησηςel
heal.academicPublisherΠανεπιστήμιο Θεσσαλίας. Σχολή Επιστημών Υγείας. Τμήμα Βιοχημείας και Βιοτεχνολογίας.el
heal.academicPublisherIDuthen
heal.fullTextAvailabilitytrueen
dc.rights.accessRightsfreeen


Fichier(s) constituant ce document

Thumbnail

Ce document figure dans la(les) collection(s) suivante(s)

Afficher la notice abrégée

Attribution-NonCommercial-NoDerivatives 4.0 International
Excepté là où spécifié autrement, la license de ce document est décrite en tant que Attribution-NonCommercial-NoDerivatives 4.0 International