Afficher la notice abrégée

Evaluation of antioxidant mechanism to Greek milks

dc.contributor.advisorΚουρέτας, Δημήτριος Δ.el
dc.creatorΣιδηρόπουλος, Κωνσταντίνος Σ.el
dc.date.accessioned2019-09-02T07:25:44Z
dc.date.available2019-09-02T07:25:44Z
dc.date.issued2019
dc.identifier.other18905
dc.identifier.urihttp://hdl.handle.net/11615/50472
dc.identifier.urihttp://dx.doi.org/10.26253/heal.uth.5381
dc.language.isoelen
dc.rightsAttribution-NonCommercial-NoDerivatives 4.0 Internationalen
dc.rights.urihttp://creativecommons.org/licenses/by-nc-nd/4.0/en
dc.subject.otherΓάλα -- Ανάλυσηel
dc.subject.otherΓάλα -- Ποιοτικός έλεγχοςel
dc.subject.otherΑντιοξειδωτικάel
dc.titleΑξιολόγηση αντιοξειδωτικής δράσης σε Ελληνικά γάλαταel
dc.titleEvaluation of antioxidant mechanism to Greek milksen
dc.typemasterThesisen
heal.recordProviderΠανεπιστήμιο Θεσσαλίας - Βιβλιοθήκη και Κέντρο Πληροφόρησηςel
heal.academicPublisherΠανεπιστήμιο Θεσσαλίας. Σχολή Επιστημών Υγείας. Τμήμα Βιοχημείας και Βιοτεχνολογίας.el
heal.academicPublisherIDuthen
heal.fullTextAvailabilitytrueen
dc.rights.accessRightsfreeen


Fichier(s) constituant ce document

Thumbnail

Ce document figure dans la(les) collection(s) suivante(s)

Afficher la notice abrégée

Attribution-NonCommercial-NoDerivatives 4.0 International
Excepté là où spécifié autrement, la license de ce document est décrite en tant que Attribution-NonCommercial-NoDerivatives 4.0 International