Mostrar el registro sencillo del ítem

Evaluation of antioxidant mechanism to Greek milks

dc.contributor.advisorΚουρέτας, Δημήτριος Δ.el
dc.creatorΣιδηρόπουλος, Κωνσταντίνος Σ.el
dc.date.accessioned2019-09-02T07:25:44Z
dc.date.available2019-09-02T07:25:44Z
dc.date.issued2019
dc.identifier.other18905
dc.identifier.urihttp://hdl.handle.net/11615/50472
dc.identifier.urihttp://dx.doi.org/10.26253/heal.uth.5381
dc.language.isoelen
dc.rightsAttribution-NonCommercial-NoDerivatives 4.0 Internationalen
dc.rights.urihttp://creativecommons.org/licenses/by-nc-nd/4.0/en
dc.subject.otherΓάλα -- Ανάλυσηel
dc.subject.otherΓάλα -- Ποιοτικός έλεγχοςel
dc.subject.otherΑντιοξειδωτικάel
dc.titleΑξιολόγηση αντιοξειδωτικής δράσης σε Ελληνικά γάλαταel
dc.titleEvaluation of antioxidant mechanism to Greek milksen
dc.typemasterThesisen
heal.recordProviderΠανεπιστήμιο Θεσσαλίας - Βιβλιοθήκη και Κέντρο Πληροφόρησηςel
heal.academicPublisherΠανεπιστήμιο Θεσσαλίας. Σχολή Επιστημών Υγείας. Τμήμα Βιοχημείας και Βιοτεχνολογίας.el
heal.academicPublisherIDuthen
heal.fullTextAvailabilitytrueen
dc.rights.accessRightsfreeen


Ficheros en el ítem

Thumbnail

Este ítem aparece en la(s) siguiente(s) colección(ones)

Mostrar el registro sencillo del ítem

Attribution-NonCommercial-NoDerivatives 4.0 International
Excepto si se señala otra cosa, la licencia del ítem se describe como Attribution-NonCommercial-NoDerivatives 4.0 International