Show simple item record

Evaluation of antioxidant mechanism to Greek milks

dc.contributor.advisorΚουρέτας, Δημήτριος Δ.el
dc.creatorΣιδηρόπουλος, Κωνσταντίνος Σ.el
dc.date.accessioned2019-09-02T07:25:44Z
dc.date.available2019-09-02T07:25:44Z
dc.date.issued2019
dc.identifier.other18905
dc.identifier.urihttp://hdl.handle.net/11615/50472
dc.identifier.urihttp://dx.doi.org/10.26253/heal.uth.5381
dc.language.isoelen
dc.rightsAttribution-NonCommercial-NoDerivatives 4.0 Internationalen
dc.rights.urihttp://creativecommons.org/licenses/by-nc-nd/4.0/en
dc.subject.otherΓάλα -- Ανάλυσηel
dc.subject.otherΓάλα -- Ποιοτικός έλεγχοςel
dc.subject.otherΑντιοξειδωτικάel
dc.titleΑξιολόγηση αντιοξειδωτικής δράσης σε Ελληνικά γάλαταel
dc.titleEvaluation of antioxidant mechanism to Greek milksen
dc.typemasterThesisen
heal.recordProviderΠανεπιστήμιο Θεσσαλίας - Βιβλιοθήκη και Κέντρο Πληροφόρησηςel
heal.academicPublisherΠανεπιστήμιο Θεσσαλίας. Σχολή Επιστημών Υγείας. Τμήμα Βιοχημείας και Βιοτεχνολογίας.el
heal.academicPublisherIDuthen
heal.fullTextAvailabilitytrueen
dc.rights.accessRightsfreeen


Files in this item

Thumbnail

This item appears in the following Collection(s)

Show simple item record

Attribution-NonCommercial-NoDerivatives 4.0 International
Except where otherwise noted, this item's license is described as Attribution-NonCommercial-NoDerivatives 4.0 International