Zur Kurzanzeige

Comparative study of the synthesis of new modified purine analogs with conventional and microwave heating

dc.contributor.advisorΜήτσος, Χρήστοςel
dc.creatorΤσιλοφύτη, Μαρίαel
dc.date.accessioned2019-09-02T07:25:40Z
dc.date.available2019-09-02T07:25:40Z
dc.date.issued2019
dc.identifier.other19306
dc.identifier.urihttp://hdl.handle.net/11615/50449
dc.language.isoelen
dc.rightsAttribution-NonCommercial-NoDerivatives 4.0 Internationalen
dc.rights.urihttp://creativecommons.org/licenses/by-nc-nd/4.0/en
dc.subject.otherΕτεροκυκλικές ενώσειςel
dc.subject.otherΧημεία, Οργανικήel
dc.subject.otherΠουρίνεςel
dc.subject.otherΜικροκύματαel
dc.titleΣυγκριτική μελέτη της σύνθεσης νέων τροποποιημένων πουρινικών αναλόγων με θέρμανση με συμβατικά μέσα και με μικροκύματαel
dc.titleComparative study of the synthesis of new modified purine analogs with conventional and microwave heatingen
dc.typebachelorThesisen
heal.recordProviderΠανεπιστήμιο Θεσσαλίας - Βιβλιοθήκη και Κέντρο Πληροφόρησηςel
heal.academicPublisherΠανεπιστήμιο Θεσσαλίας. Σχολή Επιστημών Υγείας. Τμήμα Βιοχημείας και Βιοτεχνολογίας.el
heal.academicPublisherIDuthen
heal.fullTextAvailabilitytrueen
dc.rights.accessRightsfreeen


Dateien zu dieser Ressource

Thumbnail

Das Dokument erscheint in:

Zur Kurzanzeige

Attribution-NonCommercial-NoDerivatives 4.0 International
Solange nicht anders angezeigt, wird die Lizenz wie folgt beschrieben: Attribution-NonCommercial-NoDerivatives 4.0 International