Afficher la notice abrégée

dc.contributor.advisorΑντωνιάδης, Βασίλειοςel
dc.creatorΠαπαδόπουλος, Αντώνιοςel
dc.date.accessioned2019-07-03T11:42:49Z
dc.date.available2019-07-03T11:42:49Z
dc.date.issued2017
dc.identifier.other18501
dc.identifier.urihttp://hdl.handle.net/11615/50394
dc.language.isoelen
dc.rightsAttribution-NonCommercial-NoDerivatives 4.0 Internationalen
dc.rights.urihttp://creativecommons.org/licenses/by-nc-nd/4.0/en
dc.subject.otherΛαχανικά -- Καλλιέργειαel
dc.subject.otherΦυτά -- Σχέσεις με το έδαφοςel
dc.titleΜελέτη επίδρασης αζωτούχου λίπανσης σε καλλιέργεια κρεμμυδιού και πατάταςel
dc.typebachelorThesisen
heal.recordProviderΠανεπιστήμιο Θεσσαλίας - Βιβλιοθήκη και Κέντρο Πληροφόρησηςel
heal.academicPublisherΠανεπιστήμιο Θεσσαλίας. Σχολή Γεωπονικών Επιστημών. Τμήμα Γεωπονίας Φυτικής Παραγωγής και Αγροτικού Περιβάλλοντος.el
heal.academicPublisherIDuthen
heal.fullTextAvailabilitytrueen
dc.rights.accessRightsfreeen


Fichier(s) constituant ce document

Thumbnail

Ce document figure dans la(les) collection(s) suivante(s)

Afficher la notice abrégée

Attribution-NonCommercial-NoDerivatives 4.0 International
Excepté là où spécifié autrement, la license de ce document est décrite en tant que Attribution-NonCommercial-NoDerivatives 4.0 International