Afficher la notice abrégée

dc.contributor.advisorΒλόντζος, Γεώργιοςel
dc.creatorΚλεισιάρη, Χριστίναel
dc.date.accessioned2019-07-03T11:42:47Z
dc.date.available2019-07-03T11:42:47Z
dc.date.issued2018
dc.identifier.other18582
dc.identifier.urihttp://hdl.handle.net/11615/50384
dc.language.isoelen
dc.rightsAttribution-NonCommercial-NoDerivatives 4.0 Internationalen
dc.rights.urihttp://creativecommons.org/licenses/by-nc-nd/4.0/en
dc.subject.otherΚαταναλωτέςel
dc.subject.otherΓιαούρτιel
dc.titleΔιερεύνηση καταναλωτικών προτύπων γιαουρτιού στην ελληνική αγοράel
dc.typebachelorThesisen
heal.recordProviderΠανεπιστήμιο Θεσσαλίας - Βιβλιοθήκη και Κέντρο Πληροφόρησηςel
heal.academicPublisherΠανεπιστήμιο Θεσσαλίας. Σχολή Γεωπονικών Επιστημών. Τμήμα Γεωπονίας Φυτικής Παραγωγής και Αγροτικού Περιβάλλοντος.el
heal.academicPublisherIDuthen
heal.fullTextAvailabilitytrueen
dc.rights.accessRightsfreeen


Fichier(s) constituant ce document

Thumbnail

Ce document figure dans la(les) collection(s) suivante(s)

Afficher la notice abrégée

Attribution-NonCommercial-NoDerivatives 4.0 International
Excepté là où spécifié autrement, la license de ce document est décrite en tant que Attribution-NonCommercial-NoDerivatives 4.0 International