Mostra i principali dati dell'item

dc.contributor.advisorΠετρόπουλος, Σπύροςel
dc.creatorΔούβας, Ιωάννηςel
dc.date.accessioned2019-07-03T11:42:47Z
dc.date.available2019-07-03T11:42:47Z
dc.date.issued2017
dc.identifier.other18572
dc.identifier.urihttp://hdl.handle.net/11615/50383
dc.language.isoelen
dc.rightsAttribution-NonCommercial-NoDerivatives 4.0 Internationalen
dc.rights.urihttp://creativecommons.org/licenses/by-nc-nd/4.0/en
dc.subject.otherΚρεμμύδιαel
dc.titleΕπίδραση της πρόωρης εποχής σποράς στην απόδοση και ποιότητα του Βατικιώτικου κρεμμυδιου κρεμμυδιούel
dc.typebachelorThesisen
heal.recordProviderΠανεπιστήμιο Θεσσαλίας - Βιβλιοθήκη και Κέντρο Πληροφόρησηςel
heal.academicPublisherΠανεπιστήμιο Θεσσαλίας. Σχολή Γεωπονικών Επιστημών. Τμήμα Γεωπονίας Φυτικής Παραγωγής και Αγροτικού Περιβάλλοντος.el
heal.academicPublisherIDuthen
heal.fullTextAvailabilitytrueen
dc.rights.accessRightsfreeen


Files in questo item

Thumbnail

Questo item appare nelle seguenti collezioni

Mostra i principali dati dell'item

Attribution-NonCommercial-NoDerivatives 4.0 International
Except where otherwise noted, this item's license is described as Attribution-NonCommercial-NoDerivatives 4.0 International