Afficher la notice abrégée

dc.contributor.advisorΠετρόπουλος, Σπύροςel
dc.creatorΔούβας, Ιωάννηςel
dc.date.accessioned2019-07-03T11:42:47Z
dc.date.available2019-07-03T11:42:47Z
dc.date.issued2017
dc.identifier.other18572
dc.identifier.urihttp://hdl.handle.net/11615/50383
dc.language.isoelen
dc.rightsAttribution-NonCommercial-NoDerivatives 4.0 Internationalen
dc.rights.urihttp://creativecommons.org/licenses/by-nc-nd/4.0/en
dc.subject.otherΚρεμμύδιαel
dc.titleΕπίδραση της πρόωρης εποχής σποράς στην απόδοση και ποιότητα του Βατικιώτικου κρεμμυδιου κρεμμυδιούel
dc.typebachelorThesisen
heal.recordProviderΠανεπιστήμιο Θεσσαλίας - Βιβλιοθήκη και Κέντρο Πληροφόρησηςel
heal.academicPublisherΠανεπιστήμιο Θεσσαλίας. Σχολή Γεωπονικών Επιστημών. Τμήμα Γεωπονίας Φυτικής Παραγωγής και Αγροτικού Περιβάλλοντος.el
heal.academicPublisherIDuthen
heal.fullTextAvailabilitytrueen
dc.rights.accessRightsfreeen


Fichier(s) constituant ce document

Thumbnail

Ce document figure dans la(les) collection(s) suivante(s)

Afficher la notice abrégée

Attribution-NonCommercial-NoDerivatives 4.0 International
Excepté là où spécifié autrement, la license de ce document est décrite en tant que Attribution-NonCommercial-NoDerivatives 4.0 International