Mostrar el registro sencillo del ítem

dc.contributor.advisorΜποζιάρης, Ιωάννηςel
dc.creatorΜπούσδρα, Θεοδώραel
dc.date.accessioned2019-07-03T11:42:43Z
dc.date.available2019-07-03T11:42:43Z
dc.date.issued2018
dc.identifier.other19007
dc.identifier.urihttp://hdl.handle.net/11615/50364
dc.language.isoelen
dc.rightsAttribution-NonCommercial-NoDerivatives 4.0 Internationalen
dc.rights.urihttp://creativecommons.org/licenses/by-nc-nd/4.0/en
dc.subject.otherΤρόφιμα -- Συντήρησηel
dc.titleΒιοσυντήρηση αλιευτικών προϊόντων και άλλων τροφίμωνel
dc.typebachelorThesisen
heal.recordProviderΠανεπιστήμιο Θεσσαλίας - Βιβλιοθήκη και Κέντρο Πληροφόρησηςel
heal.academicPublisherΠανεπιστήμιο Θεσσαλίας. Σχολή Γεωπονικών Επιστημών. Τμήμα Γεωπονίας Ζωϊκής Παραγωγής και Υδάτινου Περιβάλλοντος.el
heal.academicPublisherIDuthen
heal.fullTextAvailabilitytrueen
dc.rights.accessRightsfreeen


Ficheros en el ítem

Thumbnail

Este ítem aparece en la(s) siguiente(s) colección(ones)

Mostrar el registro sencillo del ítem

Attribution-NonCommercial-NoDerivatives 4.0 International
Excepto si se señala otra cosa, la licencia del ítem se describe como Attribution-NonCommercial-NoDerivatives 4.0 International